Nyd en picnic ved stranden og i skoven ved Lohals

Dagens kronik:

Når det er kommunen
der begår det
sociale bedrageri...

Læs  her.

Hvis du kunne tænke dig en frokost eller et aftenmåltid tilberedt over åben ild, behøver du hverken købe brænde eller anlægge en bålplads. Det har Skov- og Naturstyrelsen nemlig gjort for dig ved stranden og i skovene omkring Lohals.
Du skal blot medbringe de ingredienser, der senere skal på tallerkenen, fx pølser, bøffer eller dej til snobrød. Desuden kan du selv forsøge at fange maden, fx ved at medbringe et rejenet på den tid af året, hvor de velsmagende krebsdyr kommer tæt på kysten for at formere sig, og hvor du med fordel kan stryge rejer ved at fiske blæretang op i nettet for derefter at ryste det.
Den smukkest beliggende bålplads finder du ved at gå langs kysten fra p- pladsen ved Lohals Nordstrand. Efter ca. seks til syv minutters gang kan du ikke undgå at se den og de røde borde med bænke, der er opstillet ved siden af bålstedet.
Desuden er der en bålplads på arealet bag Hollænderhuset, som ligger ud til Houvej, og hvor der er gratis toiletfaciliteter.
Den tredje bålplads finder du i skoven på højre side, når du går eller kører ad Søndergade ind i Lohals. Bålpladsen ligger cirka midt i denne skov, som hedder noget så langelandsk som Bræmlevænget.


Tilbage til oversigten

110_1040_400
Lækker picnic ved den bedst beliggende bålplads med havudsigt.

109_0922_400
Bålpladser ved Lohals kan også benyttes om vinteren.

designet af webdesigner.dk