Butik ved Højen - OPHØRT


-Hver ting til sin tid, siger ejeren af Butik ved Højen i Lohals, Birte Frodelund, og tilføjer smilende:
-Nu har jeg med stor fornøjelse haft butikken i ti år og har lyst til at bruge mere tid sammen med mine børnebørn. Derfor lukker jeg butikken, der var åben for sidste gang lørdag 19. august.
-Jeg har nydt kontaktet med kunderne og mødt mange spændende mennesker, så jeg kan se tilbage på min butikstid med glæde.
-Det var i det første år, hvor jeg havde butikken, at min mand og jeg lavede konceptet for Frikadellefesten, som vi arrangerede i nogle år. Et koncept som andre har overtaget, og som en stor kreds af frivillige kører videre på foreningsbasis.
-Desuden har min butik fem gange været udgiver af Lohals Sommeravis, der har trukket rigtig mange besøgende til byen i juli og august. En nødvendig markedsføring for at få turister til den nordlige ende af Langeland.
En tredje aktivitet under Butik ved Højen har været Danmarks første borgerlige kirke – Kulturkirken i Østergade – hvor der blandt andet har været borgerlige vielser i smukke rammer.
-Da samarbejdet på Ærø er langt bedre end her på Langeland, har vi indstillet de borgerlige vielser og sat kirken til salg, fortæller Birte Frodelund og tilføjer:
-Hvis Langeland for alvor skal lokke brudepar til, skal kommunen samarbejde med de private aktører, lige som der skal laves færdige pakker med vielse, indkvartering, buketter, frisør og bespisning. Nøjagtig som de gør på Ærø.
Selv om Butik ved Højen har drejet nøglen for sidste gang, kommer lokalerne ikke til at stå tomme.
-Det er sådan en trist syn at komme til en by, hvor butikker står tomme og signalerer, at denne by er ved at lukke ned. Derfor flytter min mand sit juridiske rådgivningskontor fra vort hjem til mine butikslokaler, hvor skiltet senere på året bliver ændret til ”JuraEksperten”.

---
-Da mange har været glade for det tøj, jeg selv har syet, er det muligt, at jeg ind imellem sætter mig ved symaskinen.
-Skulle du være interesseret i mine kreationer, er du velkommen til at ringe til mig på
23220058 for at høre, hvad jeg eventuelt har syet.

designet af webdesigner.dk