Gør et fritidshus-kup i Lohals og omegn

Dagens kronik:

Når det er kommunen
der begår det
sociale bedrageri...

Læs  her.

Lohals må betegnes som en af de bedst bevarede hemmeligheder, når det drejer sig om at finde et charmerende fritidshus med en fantastisk beliggenhed og til en pris, som stadig er til at betale.
Hvor man sædvanligvis kun kan købe helårsboliger, hvis man skifter folkeregisteradresse og bor fast i dem, så gælder det ikke i Lohals. Her har kommunen ophævet bopælspligten med det resultat, at folk kan købe et helårshus som fritidsbolig, og som i modsætning til sommerhuse må bruges eller udlejes hele året.
At det tillige er blevet let - endda meget let - at komme til Lohals, efter motorvejen mellem Odense og Svendborg blev etableret, gør det blot mere attraktivt at købe en feriebolig midt i den uspolerede og pragtfulde natur, der omkranser den idylliske fisker-, ferie, og havneby.
På grund af tilgængeligheden og den sjældent smukke natur, må det forventes, at Lohals i løbet af de næste ti år bliver et lige så populært og eksklusivt feriested som Skagen. Derfor skal du næppe vente ret længe, hvis du vil sikre dig et af de gamle fisker- eller skipperhuse i denne del af landet.

Her finder du det bedste tilbud i Lohals,når det gælder en stor feriebolig med udsigt over vandet,en pragtfuld lukket have "på første sal"  og tæt på havnen og badestranden. En bolig hvor du kan vælge at have din  egen sommerbutik, kontor eller værksted i stueetagen, lige som du kan tjene hele din månedlige udgift hjem ved at udleje butikken, der er sidste mulighed på "strøget" i Lohals:
https://www.boligsiden.dk/salg/381886834

en af de andre sider kan du læse, hvad vi faldt for, da vi besluttede os for at købe en fritidsbolig i Lohals. 
Men vi dummede os, da vi senere valgte at flytte or folkeregisteradresse til Lohals, og da den ene af os fik en blodprop, som medførte lammelse i  den ene side af kroppen:

MIN BLODPROP OG GENOPTRÆNINGEN 

Den officielle og den reelle handicappolitik Langeland KommuneTilbage til oversigten

109_0906_400
Du skal næppe vente for længe, hvis du vil have et fritidshus i Lohals.
110_1060_400

designet af webdesigner.dk